Vid beställning läs igenom våra köpvillkor.

Hör av dig till oss!

Har du frågor kring våra produkter och priser? Vill du få en offert? Eller är det helt enkelt dags att lägga en beställning? Här hittar du kontaktinfo till oss!

Du kan använda formuläret ovan oavsett om det gäller en fråga eller en order. Det går förstås också bra att skicka ett mail till oss, eller ringa oss. Vi har öppet måndag-fredag mellan 08-17. Vi strävar efter att skicka en komplett offert till dig så fort som möjligt.

Om Bandbutiken

Bandbutiken har sedan början av 2000-talet tryckt backdrops, t-shirts och andra typer av trycksaker och merch åt band, arrangörer, företag och föreningar. Bandbutiken ägs och drivs av Storbildsfabriken, ett fullservicetryckeri för stora format, och vi har ett dedikerat sälj- och produktionsteam som ser till att du alltid får de bästa produkterna till marknadens bästa priser. Dessutom har vi både musiker och arrangörer i vår personal, så du kan lita på att vi har full koll på vad som gäller inom branschen just nu!

Vad som skiljer oss från många andra musikinriktade trycksaksproducenter är att vi har ett eget tryckeri i Linköping med en stor maskinpark. Vi kan därmed producera våra produkter själva i Sverige utan att behöva vänta på långsamma utlandsleveranser, och det gör att du kan få dina produkter mycket snabbare än hos andra leverantörer. Dessutom visar vi alltid våra priser både inklusive och exklusive moms, så att du slipper invänta offert om du vill undersöka priser. Och du, vi har dessutom inga extra, dolda avgifter för originalkontroll eller frakt, det ingår i priset!